Projecte cap nen i nena sense una joguina

Una petita aportació pot ajudar a aconseguir grans coses.

Hem recollit un total de 60 regals dels quals 36 han anat destinats directament a infants i la resta s’han destinat als Serveis Socioeducatius que són serveis del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell que acompanyen amb activitats fora de l’horari escolar a menors en situació de risc social durant tot l’any.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Ungles i Més, Estètica i Perruqueria col·labora amb el PROJECTE CAP NEN I NENA SENSE UNA JOGUINA que es duu a terme des de l’àrea de Serveis Socials del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

Amb la vostra participació portant una joguina nova sense embolicar ajudarem a que tots els infants de la Seu menors de 13 anys en situació social o econòmica en risc d’exclusió, gaudeixin de la màgia dels Reis d’Orient.

Ja hem rebut més de 50 joguines perquè cap nen i nena de la Seu es quedi sense joguines aquest Nadal. 
Agraïm de tot cor la generositat de tots vosaltres i us recordem que encara sou a temps de portar-ne fins al 31 de desembre. 
GRÀCIES A TOTS.

Ens pots portar la teva joguina nova fins el dilluns 31 de desembre de 2018 a Ungles i més Estètica i Perruqueria i nosaltres et regalarem un Tractament Hidratant Facial o pel Cabell.

Ajudem a que aquest Nadal cap nen i nena es quedi sense joguines. Junts ho aconseguirem!