5 consells abans de prendre el sol

A l’estiu tothom vol lluir bona cara i tenir un color daurat a la pell, però cal tindre en compte uns consells per fer-ho amb seguretat i aconseguir que el bronzejat sigui més perdurable.

  1. Tindre la pell ben hidratada. Us recomanem fer un tractament exfoliant i hidratant abans de prendre el sol. Eliminareu les cèl·lules mortes i el bronzejat serà més uniforme i saludable.
  2. Unes setmanes abans de l’exposició solar us aconsellem prendre unes sessions de Cabina Raig UVA. Amb moderació i amb la intensitat adequada segons el vostre tipus de pell. us ajudaran a preparar la pell per als banys de sol.
  3. Aplicar una la loció protectora amb el factor de protecció adequat per a cada tipus de pell. Per a les pells clares i els nens i nenes s’aconsella un factor 50
  4. Cal posar-se la crema mitja hora abans de prendre el sol, ben estesa sobre la pell i evitant deixar buits sense crema com el clatell o els peus. Durant el bany de sol aplicar novament entre 30 i 50 minuts.
  5. Tingueu cura especial de la pell de la cara, és molt sensible i una mala protecció pot provocar envelliment facial i taques.

Segur que si compleixes aquests consells bàsics, podràs prendre el sol amb seguretat i lluir una pell radiant i bronzejada.

 

Visita’ns a Ungles i Més i t’ajudarem a cuidar la teva pell.